employer.ge logo

COVID 19 და შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოება

date2021-09-16

დასრულებული


ინფორმაცია ტრენინგის შესახებ:

Covid 19 -თან დაკავშირებული ღონისძიებები რომლებიც უნდა განხორციელდეს პანდემიის პრევენციისთვის, უდიდესი გამოწვევაა კერძო სექტორისთვის. აღნიშნულიდან გამომდინარე შრომის საერთაშორისო ორგანიზაციის (ILO) მიერ, პროგრამა „SCORE“-ის, ფარგლებში,

რომელიც მუშაობს კერძო სექტორში პროდუქტიულობისა და სამუშაო პირობების გაუმჯობესების მიმართულებით, შემუშავდა სატრენინგო კურსი „COVID 19 და შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოება“, რომლის მიზანია დაეხმაროს საწარმოებს სანიტარული პროტოკოლისა და შესაბამისი ღონისძიებების განხორციელებაში, ასევე იგი სთავაზობს საწარმოებს, საკონტროლო საკითხთა ნუსხას COVID 19-ის რისკების შესაფასებლად და ინფორმაციას იმ ღონისძიებების შესახებ, რომლებიც უნდა გატარდეს დასაქმებულთა ჯანმრთელობისა და უსაფრთხოების დასაცავად.

ტრენინგზე განსახილველი საკითხები:

  1. COVID - 19 საფუძვლები;
  • რატომაა COVID - 19 დროს შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოება მნიშვნელოვანი თქვენი ბიზნესისთვის?
  • საკონტროლო ღონისძიებები COVID 19-სთვის;
  • შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოების მართვის სისტემის გამოყენება COVID 19-ის ეფექტური მართვისთვის?
  • COVID 19 და შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოების პასუხისმგებლობები;
  • COVID 19 და შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოების აქტივობები.

პროგრამის სამიზნე ჯგუფი:

კომპანიების ჯანმრთელობისა და შრომის უსაფრთხოების მენეჯერებისთვის,  ინჟინრებისთვის, შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოებაზე პასუხისმგებელი სხვა პირებისთვის.

ტრენერი:

ქ-ნი პრანატი მეჰთა -შრომის საერთაშორისო ორგანიზაციის(ILO)-ს შრომისა და ჯანმრთელობის უსაფრთხოების (OSH) საერთაშორისო კონსულტანტი.

 

საკონტაქტო ინფორმაცია

მობ: (+995 597) 18 66 44; (+995 579) 55 55 51

ოფისი: (32 2) 14 72 72

ელ-ფოსტა: info@employer.ge

მის: ა. ბელიაშვილის 106 (მიონის ბიზნეს ცენტრი) სართ. 3

მსგავსი ტრენინ ცენტრი

შრომის უსაფრთხოების სპეციალისტის მოსამზადებელი აკრედიტებული კურსი

შრომის უსაფრთხოების სპეციალისტის მოსამზადებელი აკრედიტებული კურსი

შრომის უსაფრთხოების სპეციალისტის აკრედიტებული პროგრამის შესახებ:         საქართველოს დამსაქმებელთა ასოციაცია ორგანიზა...

სურსათის უვნებლობა

სურსათის უვნებლობა

სანიტარული-ჰიგიენის მოთხოვნები სურსათის წარმოების  პერსონალისთვის – ISO/TS 22002.1 ზოგადი ინფორმაცია ტრენინგის შესახებ: საქართველოს მ...